بی اختیاری ادرار

_

بی اختیاری ادرار یکی از مشکلات بین بانوان به ویژه افراد مسن می باشد . طبق تحقیقات صورت گرفته بیش از یک سوم بانوان به بیماری بی اختیاری ادرار مبتلا هستند . این مشکل ممکن است منجر به افسردگی و یا اضطراب شوند ، بنابراین باید به آن اهمیت داده شود .

بی اختیاری ادرار

_

دکتر افضل زاده در زمینه بیماری بی اختیاری ادرار اظهار داشت : بی اختیاری ادرار ممکن است به دلیل مسائل فرهنگی تشخیص داده نشود و به دنبال آن درمان لازم هم صورت نگیرد . بیماران ممکن است با این مشکل زندگی خود را سپری نمایند .

انواع بی اختیاری ادرار

بی اختیاری ادرار به سه دسته کلی تقسیم می شود :

بی اختیاری استرسی

در این بیماران با سرفه ، عطسه ، خنده و زور زدن دچار نشت ادرار می شوند .

بی اختیاری اورژانسی

در این نوع بی اختیاری ، فرد هنگامی که احساس می کند نیاز به دستشویی دارد ، قبل از رسیدن دچار نشت ادرار می شود .

بی اختیاری مختلط

این نوع بی اختیاری شامل هر دو مشکل قبل می باشد .

دلایل ایجاد بی اختیاری ادرار

دلایل ایجاد بی اختیاری ادرار متفاوت است . معمولا پزشک برای پی بردن به علل ایجاد آن باید شرح حال بیمار را جویا شده و آن را معاینه نمایند تا علت بی اختیاری ادرار مشخص گردد .

از رایج ترین علل ها می توان به افتادگی رحم ، عفونت ادراری ، اضافه وزن و … اشاره نمود .

_

درمان بی اختیاری ادرار

دکتر افضل زاده در زمینه درمان بی اختیاری ادرار افزود : برای بانوانی که به تازگی دچار این مشکل شده اند ، ابتدا باید عفونت ادرار آن ها برطرف شود . بنابراین پزشک آزمایش ادرار و کشت ادرار برای بیمار انجام می دهد و در صورت وجود این مشکل به درمان آن می پردازند .

مرحله بعدی که باید توسط پزشک بررسی شود مشکل uterus prolapse یا همان افتادگی رحم و مثانه می باشد . این مشکل یکی از متداول ترین علل های ایجاد بی اختیاری ادرار است که به دلیل زایمان های طبیعی ، زایمان سخت و افزایش سن اتفاق می افتاد .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *